Close

Onderdeel van Ampire Vastgoedgroep

Bel 0090900900 | Bel me terug

Zorgeloos verkopen

Verkoop uw woning zonder extra kosten én zonder zorgen.

 

Wij kopen uw huis. Zelfs met achterstallig onderhoud. Bovendien bieden wij ondersteuning bij vaak voorkomende zorgen. Dit doen we op een persoonlijke en transparante manier, zodat u altijd de juiste keus maakt voor úw situatie!

Huis verkopen zonder zorgen

Als u uw woning wilt verkopen zonder zorgen en zonder extra kosten, is een directe verkoop aan Klushuismakelaar een serieuze optie. Zelfs bij een woning met achterstallig onderhoud. U bespaart bij ons op de makelaarskosten en daarnaast ontzorgen wij bij vaak voorkomende situaties zoals de ontruiming van de woning. Bij ons geen ‘onder voorbehoud van financiering’, gedoe achteraf of onmogelijke opleveringseisen.

 

 

Wat krijgt u dan wel? Professionele documentatie en contracten, 100% zekerheid, een snelle betaling en uiteraard een serieus bod. We bieden doorgaans de marktwaarde van de woning, soms valt een bod zelfs hoger uit dan de getaxeerde waarde.

 

 

Een directe verkoop aan Klushuismakelaar biedt in veel gevallen dus meerdere voordelen. Maar de belangrijkste is dat we persoonlijk betrokken zijn bij iedere aankoop. We staan altijd open voor uw vragen en houden het proces zo transparant mogelijk. Zodat u altijd de juiste keus maakt voor úw situatie.

 

Ervaar het zelf. Veel tevreden verkopers gingen u voor!

 

Zorgeloos verkopen heeft zo zijn voordelen!

Ouderstel

Met een sterk team
naar een succesvolle verkoop

Wil jij ook als eerste op de hoogte zijn van ons huidige aanbod? Volg ons dan nu op Instagram.