Close

Onderdeel van Ampire Vastgoedgroep

Bel 0090900900 | Bel me terug

Werkwijze

Wij zijn altijd op zoek naar de mooie pareltjes binnen het vastgoed in Nijmegen.

Ampire Invest koopt uw woning in vier overzichtelijke stappen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Heeft u ons bod geaccepteerd? Dan is uw huis onvoorwaardelijk verkocht. Geen verrassingen of ‘onder voorbehoud’ meer.

1

Woning aanbieden

Wij zijn erg benieuwd wat voor woning u aan wilt bieden! Middels het onderstaande invulformulier kunt u de eerste informatie invullen en aangeven op welke manier wij met u in contact mogen komen. Mocht u nog bijzonderheden hebben of alleen tussen bepaalde tijden beschikbaar zijn kunt u dit ook via het formulier aangeven.

 

418_720x480
Ampire-Vastgoed-Nijmegen-25

2

Contactmoment

Nadat uw informatie bij ons is binnengekomen gaan wij hiermee aan de slag en zorgen wij ervoor dat wij goed voorbereid met u in contact komen. Tijdens het contactmoment maken wij altijd graag een afspraak voor een bezichtiging om te kijken naar uw woning.

3

Bezichtiging

Alleen via een bezichtiging krijgen wij een goed beeld van uw woning. Ook is het mogelijk om aan de hand van de bezichtiging een externe en onafhankelijke taxateur uit te nodigen. Zo krijgt u een goed beeld van de waarde van uw vastgoed, indien wij uw woning kopen nemen wij de taxatiekosten op ons!

placeholder
huis-verkocht-800x498

4

Onvoorwaardelijk bod

Aan de hand van de bezichtiging en eventuele taxatie doen wij een bod op uw woning. Heeft u ons bod geaccepteerd? Dan is uw huis onvoorwaardelijk verkocht. Dat wil zeggen dat u niet meer voor verassingen komt te staan of financiering ‘onder voorbehoud’. Wij zorgen voor professionele documentatie, waaronder een NVM-koopovereenkomst. Het afgesproken bedrag staat op de dag van de overdracht op de rekening van de notaris.

Klaar om te verkopen?

Zet de eerste stap.

Soms zeggen beelden meer dan woorden

Video afspelen

Onze werkwijze in 4 eenvoudige stappen.

Video afspelen

Wij zijn altijd op zoek naar geschikte koopwoningen in Nijmegen.

Open chat