Close

Onderdeel van Ampire Vastgoedgroep

Bel 0090900900 | Bel me terug

Portfolio

 

 

Wij zijn altijd op zoek naar de mooie pareltjes binnen het vastgoed in Nijmegen. Waarde toevoegen en een unieke woonomgeving creëren is hierbij het streven. Wij selecteren de woningen in of rondom de binnenstad van Nijmegen. Hieronder geven we graag een indruk van de lopende projecten.

1

Transformatie

Er is een kantoorpand getransformeerd naar twee high-end appartementen en een benedenhuis met souterrain. 

De historische elementen uit dit pand vallen onder de categorie Jugendstil. Prachtige glas in lood elementen en sierlijke ronde vormen verwerkt in ornamenten en lijsten. Tijdens de transformatie blijven zo veel mogelijk elementen behouden. Zaken die we niet kunnen behouden worden volledig in art nouveau stijl hersteld.

Voor-foto
Na-foto
IMG_6933

2

Herontwikkeling

Onder de rook van Nijmegen heeft Ampire een voormalig schoolgebouw verworven. De afgelopen jaren was het pand in gebruik als sportschool en sporthal. Ampire kocht het object met het oog op een binnenstedelijke ontwikkeling naar 23 appartementen voor starters en senioren. De gemeente stond positief tegen de plannen. Naarmate de plannen concreter werden is gebleken dat er grote waarde werd gehecht aan behoud van de sporthal. Ampire is tegemoet gekomen aan deze maatschappelijke wens en heeft de sporthal onder de marktwaarde verkocht aan de Gemeente. Zo is het behoud van de sporthal gegarandeerd. Wij wensen iedereen veel sportplezier en danken de gemeente voor de prettige samenwerking.

3

Ontwikkeling

Er is een groot woning tekort in Nederland. Nijmegen staat in de top 3 van de steden met het grootste tekort. Voornamelijk is er een groot tekort aan starterswoningen in de middenhuur. Als belegger en ontwikkelaar is het voor de hand liggend om hierop te anticiperen. Wij proberen altijd kansen te zien in panden om deze te splitsen in duurzame en luxe starters-appartementen. Zo komen kostbare meters in en rondom het centrum van Nijmegen tot een ideale invulling. 

IMG_949536E60394-1
IMG_6925 2

4

Nieuwbouw

Naast transformatie en (her)ontwikkeling, is Ampire Invest ook geïnteresseerd in nieuwbouw projecten. Heeft u een kavel in uw portefeuille? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Heeft u een leuk project?

Vult u het formulier in dan zetten wij de koffie klaar.

Wil jij ook als eerste op de hoogte zijn van ons huidige aanbod? Volg ons dan nu op Instagram.