Close

Onderdeel van Ampire Vastgoedgroep

Bel 0090900900 | Bel me terug

Portfolio

 

 

Wij zijn altijd op zoek naar de mooie pareltjes binnen het vastgoed in Nijmegen. Waarde toevoegen en een unieke woonomgeving creëren is hierbij het streven. Wij selecteren de woningen in of rondom de binnenstad van Nijmegen. Hieronder geven we graag een indruk van de lopende projecten.


1

Transformatie

Momenteel transformeren wij een kantoorpand naar drie high-end appartementen en een benedenwoning. De historische elementen uit dit pand vallen onder de categorie Jugendstil. Prachtige glas in lood elementen en sierlijke ronde vormen verwerkt in ornamenten en lijsten. Tijdens de transformatie blijven zo veel mogelijk elementen behouden. Zaken die we niet kunnen behouden worden volledig in art nouveau stijl hersteld.

IMG_6933

2

Nieuwbouw

Onder de rook van Nijmegen heeft Ampire een voormalig schoolgebouw verworven. De afgelopen jaren was het pand in gebruik als sportschool en sporthal. Ampire kocht het object met het oog op een binnenstedelijke ontwikkeling naar 23 appartementen voor starters en senioren. De gemeente stond positief tegen de plannen. Naarmate de plannen concreter werden is gebleken dat er grote waarde werd gehecht aan behoud van de sporthal. Ampire is tegemoet gekomen aan deze maatschappelijke wens en heeft de sporthal onder de marktwaarde verkocht aan de Gemeente. Zo is het behoud van de sporthal gegarandeerd. Wij wensen iedereen veel sportplezier en danken de gemeente voor de prettige samenwerking.

3

Herontwikkeling

Er is een groot woning tekort in Nederland en Nijmegen staat in de top 3 van de steden met het grootste tekort. Voornamelijk is er een groot tekort aan starterswoningen in de middenhuur. Als belegger en ontwikkelaar is het voor de hand liggend om hierop te anticiperen. Dit object betrof een bedrijfsruimte op de begane grond met woonruimte op de verdiepingen. Het pand was te groot geworden voor de eigenaresse. Wij zagen kansen het pand te splitsen in duurzame en luxe starters-appartementen. Zo komen kostbare meters in het centrum van Nijmegen tot een ideale invulling. 

IMG_949536E60394-1
IMG_6925 2

4

Ontwikkeling

Wie wil nou niet wonen in de Wedren aan het Julianapark? Ampire mag ook hier weer een Utopia realiseren voor de Starters en Young professionals in Nijmegen. Wij zijn erg gecharmeerd van de prachtige uitstraling van dit pand. Prominent aanwezig op de hoek waardoor de mooie gevel direct in het oog valt. De mooie industriële zwarte kozijnen gaan we zeker behouden maar van binnen wordt het pand naar een hoger niveau gebracht.

Heeft u een leuk project?

Vult u het formulier in dan zetten wij de koffie klaar.

Open chat