Close

Onderdeel van Ampire Vastgoedgroep

Bel 0090900900 | Bel me terug

Over ons

Wij zijn altijd op zoek naar de mooie pareltjes binnen het vastgoed in Nijmegen. Waarde toevoegen en een unieke woonomgeving creëren is hierbij het streven. Wij selecteren de woningen in of rondom de binnenstad van Nijmegen.

Verkoop uitgelegd in 4 eenvoudige stappen.

  • Contactmoment
  • Vrijblijvend gesprek
  • Transparant proces
  • Onvoorwaardelijk bod
  • Test5

Verkoop uw huis in 4 eenvoudige stappen.

  • Bod aanvragen
  • Snelle beoordeling
  • Bezichtiging
  • Gratis bod op uw woning
  • Test5

Test1q

Test2q

Test3q

Test4q

Test5q

De garanties van Ampire Invest

Onze werkwijze

Ampire Invest koopt uw woning in vier overzichtelijke stappen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. In stap 4 brengen wij een bod uit. Heeft u ons bod geaccepteerd? Dan is uw huis onvoorwaardelijk verkocht. Geen verrassingen of ‘onder voorbehoud’ meer.

Ervaringen met Ampire Invest

De heer FranssenNotaris
Lees verder
"Wij hebben door de jaren heen de overdracht van tientallen aankopen verzorgd voor Ampire waarbij elk dossier soepel en conform afspraken is verlopen."
Liliane ButinkEKS Keukenstudio
Lees verder
"Wij zijn de vaste keukenleverancier van Ampire. Keer op keer mogen wij weer een nieuwe keuken leveren die persoonlijk en met aandacht voor details wordt uitgekozen. Kopiëren en plakken doet Ampire niet aan, iedere woning wordt voorzien van een geheel in stijl passende maatkeuken! Het eindresultaat van iedere woning is dan ook prachtig te noemen."
Dick DraaijersNVM Makelaar
Lees verder
"Onlangs heb ik voor een opdrachtgever een herenhuis in Nijmegen oost verkocht aan Ampire. Het pand was gedateerd en te groot geworden voor de verkoopster. Ampire heeft na een ingrijpende verbouwing luxe starters-appartementen gerealiseerd. Een uitstekende invulling van het pand!"
Familie Van BeekVerkopers
Lees verder
"Ons pand in Nijmegen centrum hebben wij verkocht aan Ampire. Na 1 korte bezichtiging heeft Ampire onvoorwaardelijk het bedrag geboden dat wij vroegen. Het pand was dus snel verkocht. Wij kunnen Ampire zeker aanraden."
Tabitha LaarmanHouse2style
Lees verder
"Wij mogen regelmatig meedenken met Ampire over de styling van hun panden. Telkens wordt er gekeken naar het type pand en de historie erachter. Op basis daarvan wordt dan een passende invulling en uitstraling bedacht. Onlangs heeft Ampire een jugendstil herenhuis getransformeerd naar 3 hoogwaardige appartementen. Wij hebben hiervoor een invulling aangedragen met het thema “Art nouveau”. Het eindresultaat? Prachtig."
Previous
Next

Soms zeggen beelden meer dan woorden

Video afspelen

Er komen veel onverwachte zaken kijken bij de verkoop van uw woning. Wij begrijpen dit.

Video afspelen

Uw woning rechtstreeks verkopen aan Ampire tegen een marktconforme prijs?

Nieuws & updates

Wat gebeurt er bij Ampire Vastgoedgroep?

Hypotheek op je koopwoning

Vaak valt het kopen van een huis samen met het aanvragen van een hypotheek. Voor de meeste mensen is dit geen dagelijkse kost, maar een

Wil jij ook als eerste op de hoogte zijn van ons huidige aanbod? Volg ons dan nu op Instagram.