Close

Onderdeel van Ampire Vastgoedgroep

Bel 0090900900 | Bel me terug

Over ons

Thuis in Nijmegen

Wij van Ampire Invest zijn altijd opzoek naar geschikte koopwoningen in Nijmegen voor de verhuur aan starters en Young Professionals.

 

De kernactiviteiten zijn toegespitst op de woningmarkt waarbij de focus ligt op waarde toevoegen aan onze mooie stad. Dit doen we door maatschappelijk en duurzaam te ondernemen en de starters op de woningmarkt een kans te geven op een kwalitatieve en betaalbare woning. 

Hart voor historie,
oog voor de toekomst

Wij werken met een grote liefde en passie voor woningen en dat is terug te zien in onze projecten. Wij koesteren de authentieke details en elementen van vroeger en combineren dat met luxe en duurzame elementen van nu, daarbij streven we altijd naar het hoogst haalbare energielabel. We zeggen ook weleens “Hart voor historie, oog voor de toekomst”. Met verkoop aan Ampire Invest weet u zeker dat uw woning in goede handen is.

Ervaringen met Ampire Invest

De heer FranssenNotaris
Read More
"Wij hebben door de jaren heen de overdracht van tientallen aankopen verzorgd voor Ampire waarbij elk dossier soepel en conform afspraken is verlopen."
Liliane ButinkEKS Keukenstudio
Read More
"Wij zijn de vaste keukenleverancier van Ampire. Keer op keer mogen wij weer een nieuwe keuken leveren die persoonlijk en met aandacht voor details wordt uitgekozen. Kopiëren en plakken doet Ampire niet aan, iedere woning wordt voorzien van een geheel in stijl passende maatkeuken! Het eindresultaat van iedere woning is dan ook prachtig te noemen."
Dick DraaijersNVM Makelaar
Read More
"Onlangs heb ik voor een opdrachtgever een herenhuis in Nijmegen oost verkocht aan Ampire. Het pand was gedateerd en te groot geworden voor de verkoopster. Ampire heeft na een ingrijpende verbouwing luxe starters-appartementen gerealiseerd. Een uitstekende invulling van het pand!"
Familie van BeekVerkopers
Read More
"Ons pand in Nijmegen centrum hebben wij verkocht aan Ampire. Na 1 korte bezichtiging heeft Ampire onvoorwaardelijk het bedrag geboden dat wij vroegen. Het pand was dus snel verkocht. Wij kunnen Ampire zeker aanraden."
Tabitha LaarmanHouse2style
Read More
"Wij mogen regelmatig meedenken met Ampire over de styling van hun panden. Telkens wordt er gekeken naar het type pand en de historie erachter. Op basis daarvan wordt dan een passende invulling en uitstraling bedacht. Onlangs heeft Ampire een jugendstil herenhuis getransformeerd naar 3 hoogwaardige appartementen. Wij hebben hiervoor een invulling aangedragen met het thema “Art nouveau”. Het eindresultaat? Prachtig."
Previous
Next

Ontmoet het team

Open chat