Close

Onderdeel van Ampire Vastgoedgroep

Bel 0090900900 | Bel me terug

Over ons

Ideale samenwerkingspartner

Ampire Vastgoedgroep is voor vastgoedprofessionals de ideale samenwerkingspartner. Onze focus ligt op het creëren en verhuren van woonruimte aan starters en Young Professionals in de omgeving van Nijmegen.

 

We zijn daarom geïnteresseerd in woningen, beleggingsportefeuilles, transformatieprojecten of binnenstedelijke ontwikkelingen. Denk bijvoorbeeld aan Herenhuizen, leegstaande hotels, kantoorpanden of zorginstellingen.  We nemen deel als ontwikkelende eindbelegger en werken zonder financieringsvoorbehoud en dat doen we op een professionele en integere wijze. Ampire kijkt uit naar een prettige en succesvolle samenwerking! U ook?

Creatief, integer, professioneel en vernieuwend.

Dit zijn de kernwaarden van Ampire, een moderne vastgoedorganisatie die risicodragende en langdurige relaties aan durft te gaan met vastgoedprojecten en partners. Hierdoor wordt een samenwerking al gauw als prettig ervaren.

 

De focus ligt op het genereren van een solide en voorspelbaar rendement. Zowel bij kortlopende als lange termijn investeringen. Dit doen we liever niet alleen, maar in een nauw teamverband binnen ons netwerk. Door de jaren heen heeft Ampire zich op dit gebied ruimschoots bewezen en samen met betrokken partijen diverse ambitieuze projecten tot een succesvol eind gebracht.

Ervaringen met Ampire Invest

Nicole van EmmerikNVM Makelaar - Van Herk groep
Lees verder
"Sommige objecten zijn lastig verkoopbaar aan particulieren en lenen zich meer voor een professionele koper. Als we dergelijke objecten in onze portefeuille krijgen werken wij graag met Ampire. Het is als makelaar altijd fijn om dergelijke marktpartijen binnen het netwerk te hebben en Ampire is er daar zeker één van."
De heerNotaris
Lees verder
"Wij hebben door de jaren heen de overdracht van tientallen aankopen verzorgd voor Ampire waarbij elk dossier soepel en conform afspraken is verlopen."
Dick DraaijersNVM Makelaar
Lees verder
"Onlangs heb ik voor een opdrachtgever een herenhuis in Nijmegen oost verkocht aan Ampire. Het pand was gedateerd en te groot geworden voor de verkoopster. Ampire heeft na een ingrijpende verbouwing luxe starters-appartementen gerealiseerd. Een uitstekende invulling van het pand!"
Previous
Next

Ontmoet het team

Wil jij ook als eerste op de hoogte zijn van ons huidige aanbod? Volg ons dan nu op Instagram.