Close

Onderdeel van Ampire Vastgoedgroep

Bel 0090900900 | Bel me terug

FAQ

Bij Ampire Invest kunt u met veel verschillende proposities terecht. De focus ligt op de woningmarkt in Nijmegen. Wij hebben interesse in alle soorten vastgoed waarin woningen ontwikkeld kunnen worden. Ook gaat onze interesse uit naar bestaande beleggingsportefeuilles. Heeft u iets te koop? Neem dan contact met ons op.

Als Ampire Invest staan wij open voor allerlei samenwerkingen en werken wij graag met diverse partijen. zo werken wij al samen met makelaars, vastgoedbeheerders, gemeenten, instellingen en ontwikkelaars. Ook staan wij altijd open voor nieuwe samenwerkingen met individuele beleggers tot institutionele beleggers en van family offices tot woningcorporaties. Wij komen graag met u in contact. 

Ampire Invest is voor vastgoedprofessionals de ideale samenwerkingspartner. Onze focus ligt op het creëeren en verhuren van woonruimte aan starters en Young Professionals. We zijn daarom geïnteresseerd in woningen, beleggingsportefeuilles, transformatieprojecten of binnenstedelijke ontwikkelingen. Denk bijvoorbeeld aan herenhuizen, leegstaande hotels, kantoorpanden of zorginstellingen. We nemen deel als eindbelegger en werken zonder financieringsvoorbehoud en dat doen we op professionele en integere wijze. 

Wij kunnen zowel dienen als opdrachtgever maar ook als klant. Dit is volledig afhankelijk van de afspraken die hierover gemaakt worden. Als u namens een opdrachtgever optreedt dan houden we ons aanbevolen als klant. Maar heeft u een interessante propositie en vertegenwoordigt u geen opdrachtgever, dan kunnen wij ook dienen als uw opdrachtgever.

Vanuit ons kantoor aan de Oranjesingel in Nijmegen zijn wij actief op de Nijmeegse vastgoedmarkt. Onze werkzaamheden hebben we onderverdeeld in vier afzonderlijke bedrijfsonderdelen. Deze onderdelen vormen gezamenlijk de Ampire Vastgoedgroep. 

 

De kernactiviteiten zijn toegespitst op de woningmarkt waarbij de focus ligt op het toevoegen van waarde aan onze mooie stad. Dit doen we door maatschappelijk en duurzaam te ondernemen en de starters op de woningmarkt een kans te bieden op een kwalitatieve en betaalbare woning. 

Wil jij ook als eerste op de hoogte zijn van ons huidige aanbod? Volg ons dan nu op Instagram.